Serija provala na području županije

Tijekom noći, 29./30 lipnja nepoznati počinitelj izvršio je provalu u Dvornicama kod Rogoznice u trgovinu, gdje je otuđena, za sada, neutvrđena količina cigareta. Provala je također izvršena i u

 
Tijekom noći, 29./30 lipnja nepoznati počinitelj izvršio je provalu u Dvornicama kod Rogoznice u trgovinu, gdje je otuđena, za sada, neutvrđena količina cigareta. Provala je također izvršena i u Ražnju, uvala Mezzaroca, u trgovinu, gdje je otuđen manji novčani iznos, za sada, neutvrđena količina cigareta i računala.
Nepoznati počinitelj izvršio je provalu i u Skradinu u trgovinu, kojom prilikom je otuđeno nekoliko stotina komada pari naočala raznih renomiranih marki i manji novčani iznos, a ukupna pričinjena šteta cijeni se na iznos od oko 200 000 kuna te u Šibeniku u ulici Ante Starčevića u kiosk, kojom prilikom nije ništa otuđeno, a pričinjena šteta cijeni se na iznos od oko 500 kuna,
Provala je također izvršena i u Mučićima kod Brodarice u spremište opreme Cetra za terapijsko-rekreacijsko jahanje, gdje je otuđena razna jahačka oprema, a pričinjena šteta cijeni se na iznos od oko 35 000 kuna.

U vremenu od 28.-30. lipnja u Murteru u ulici Murterskih zadrugara, nepoznati je počinitelj s mopeda 45-godišnjaka iz istoga mjesta, demontirao i otuđio dijelove mopeda u vrijednosti od oko 2 000 kuna.
Protiv nepoznatih počinitelja slijede kaznene prijave nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu, zbog šest kaznenih djela teške krađe i jednog kaznenog djela krađe, a policija poduzima mjere u cilju otkrivanja nepoznatih počinitelja.


Stranica