Knin - dijete (pješakinja) zadobila teške tjelesne ozlijede

U srijedu, 10. lipnja 2009.g. oko 17.35 sati u Kninu u Krešimirovoj ulici došlo je do prometne nesreće u kojoj je dijete-pješakinja zadobila teške tjelesne ozlijede

 
U srijedu, 10. lipnja 2009.g. oko 17.35 sati u Kninu u Krešimirovoj ulici došlo je do prometne nesreće u kojoj je dijete-pješakinja zadobila teške tjelesne ozlijede, poradi kojih je na daljnjem liječenju u KBC Split, dok je 23-godišnji vozač motocikla zadobio lakše tjelesne ozlijede s mogućnošću prekvalifikacije i zadržan je na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Knin. 
Očevidom je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo kada je 23-godišnji vozač iz Knina, bez položenog vozačkog ispita A1 kategorije i bez zaštitne kacige, upravljao motociklom marke «Baotian», šibenskih registarskih oznaka krećući se navedenom ulicom, kada zbog neprilagođene brzine kretanja nalijeće na pješakinju, a koja je na mjestu gdje nema obilježenog pješačkog prijelaza pretrčavala kolnik.
Protiv vozača mopeda sijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Kninu, zbog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće.                  


Stranica