Vodice - dovršena kriminalistička obrada KD teških krađa i oduzimanja tuđe pokretne stvari

U Policijskoj postaji Vodice dovršena je kriminalistička obrada nad 19-godišnjakom iz Benkovca i maloljetnikom s područja Velike Gorice, za koje je utvrđena osnovana sumnja da su počinili

 
U Policijskoj postaji Vodice dovršena je kriminalistička obrada nad 19-godišnjakom iz Benkovca i maloljetnikom s područja Velike Gorice, za koje je utvrđena osnovana sumnja da su počinili kazneno djelo oduzimanja tuđe pokretne stvari na štetu 41-godišnjaka iz Pirovca i dva kaznena djela teške krađe u pokušaju, na štetu 61-godišnjaka i 70-godišnjakinje iz Pirovca.
Osumnjičeni su tijekom noći dana 3./4. lipnja 2009.g. u Pirovcu u ulici Kralja Zvonimira 41-godišnjaku otuđili moped marke «Baotian» BT50-QT-9», koji je tijekom kriminalističke obrade pronađen i oduzet od osumnjičenih i po obavljenom očevidu vraćen vlasniku. Tom prilikom je utvrđena osnovana sumnja da su osumnjičeni tijekom dana 4. lipnja 2009.g. u Pirovcu pokušali izvršiti provale u dvije kuće i to kuću oštećenog 61-godišnjaka, gdje šteta zbog odsutnosti vlasnika, za sada, nije utvrđena, dok je na kući oštećene 70-godišnjakinje nastala šteta od oko 300 kuna. 
Protiv osumnjičenih slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Šibeniku, zbog navedenih kaznenih djela.   


Stranica