36-godišnjak prijavljen za tešku krađu i nedozvoljenu trgovinu

Slika \PU_SK\slike\lisice.jpg

U Policijskoj postaji Knin dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom, 20-godišnjakom i 19-godišnjakom osumnjičenima za tešku krađu provaljivanjem i nedozvoljenu trgovinu.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako su osumnjičeni 29. siječnja u Kistanjama provalili u trgovinu sa sjedištem u Unešiću i otuđili cigarete te poklopac ormarića od dovoda električne struje s osiguračima, ukupne materijalne štete 53.662,00 kune. Temeljem naloga Županijskog suda u Šibeniku obavljene su pretrage kuća koje osumnjičeni koriste kojom prilikom su pronađeni ostaci pakiranja cigareta kao i poklopac ormarića s osiguračima dok je kod osumnjičenog 36-godišnjaka pronađeno i 33 kilograma rezanog duhana bez markica Ministarstva financija te dvije digitalne vage i vrećice za pakiranje.


Osumnjičeni 36-godišnjak će, zbog počinjenih kaznenih djela teška krađa i nedozvoljena trgovina, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku biti priveden pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske, dok će protiv osumnjičenih 19-godišnjaka i 20-godišnjaka kaznena prijava za tešku krađu biti podnesena redovnim putem.



Priopćenja