27- godišnji vozač zadobio teške tjelesne ozljede

Slika /PU_SK/slike/vijesti/Alkohol za volanom.jpg

Dana 25. veljače oko 18,20 sati na državnoj cesti D8, predio zvan "Carićeve okuke" dogodila se prometna nesreća u kojoj je 27- godišnjak zadobio teške tjelesne ozljede

FOTO: ilustracija
 
Prometna nesreća se dogodila na način da je 27- godišnjak kojem je izmjerena koncentracija alkohola u organizmu od 0,82 g/kg, upravljajući osobnim automobilom šibenskih registarskih oznaka, dolaskom do nepreglednog zavoja nije prilagodio brzinu kretanja vozila stanju kolnika, vidljivosti, preglednosti i osobinama ceste, uslijed čega gubi nadzor nad upravljačem i vozilom prelazi u suprotnu traku, gdje udara u osobni automobil šibenskih registarskih oznaka kojim je upravljala 28- godišnjakinja.
U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je 27- godišnji vozač te je zadržan na liječenju u Općoj bolnici u Šibeniku, dok je 21- godišnja putnica zadobila lakše tjelesne ozljede a 28- godišnjoj vozačici  je konstatirano da nema ozljeda.
 
Protiv 27-godišnjeg vozača bit će podnesena Prekršajna prijava poradi počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti cestovnog prometa.
 

Priopćenja