19-godišnjak osumnjičen za krađu i tešku krađu na osobito drzak način

Slika /PU_SK/SLIKE -novo/lisice.jpg

Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske

FOTO: ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Vodice i Policijske postaje Šibenik su proveli kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom osumnjičenim za počinjenje krađe i teške krađe na osobito drzak način.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni dana 14. srpnja u jutarnjim satima u Šibeniku u trgovini prehrambenih proizvoda, prilikom plaćanja artikla pokušao otuđiti ladicu registar kase, u čemu je spriječen od strane djelatnice trgovine.
Daljnjim istraživanje je utvrđeno da je dana 20. srpnja oko 13,20 sati u Vodicama u trgovini prehrambenih proizvoda, iskoristio odsutnost djelatnice trgovine kojom prilikom je otuđio ladicu registar kase u kojoj se nalazilo 2.600 eura.

Osumnjičeni 19-godišnjak je uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

Priopćenja