U Primoštenu smrtno stradao motociklist

Slika PU_SK/slike/vijesti/policajac_promet.jpg

Jučer, 4. rujna oko 18 sati na državnoj cesti D-8 u Primoštenu se dogodila prometna nesreća u kojoj je 39-godišnji Šibenčanin, kao vozač motocikla, smrtno stradao. 

foto : ilustracija

Jučer, 4. rujna oko 18 sati na državnoj cesti D-8 u Primoštenu se dogodila prometna nesreća u kojoj je 39-godišnji Šibenčanin, kao vozač motocikla, smrtno stradao.

 Očevidom je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo kada je 36-godišnji bosanskohercegovački državljanin upravljajući osobnim automobilom marke „VW Golf““ bosanskohercegovačkih registracijskih oznaka, u mjestu Primošten dolaskom do raskrižja s kolnikom ulice Svetog Josipa vršio skretanje u lijevo, a da nije propustio vozilo koje dolazeći iz suprotnoga smjera zadržava smjer svoga kretanja. Tom prilikom je došlo do sudara s motociklom marke „Honda“, šibenskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 39-godišnji vozač, a koji se kretao kroz raskrižje iz suprotnoga smjera, zadržavajući smjer kretanja, a brzinu kretanja nije prilagodio osobinama i slanju kolnika.

Prilikom sudara vozač motocikla proletio je preko osobnog vozila i pao na betonsku bankinu uz metalnu zaštitnu ogradu i u klizanju prošao ispod zaštitne ograde i pao na kameno potporni zid na nižoj razini.

 Protiv 36-godišnjeg vozača osobnog automobila će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku zbog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće.



Stranica