Prometna nesreća na D-58

Slika PU_SK/slike/vijesti/policajac_promet.jpg

Jučer, 31. kolovoza oko 14.10 sati u Šibeniku na raskrižju državne ceste D-58 i skretanja za Donje Ražine dogodila se prometna nesreća u kojoj je 60-godišnji slovenski državljanin, kao vozač motocikla, teško ozlijeđen i radi ozljeda zadržan na daljnjem liječenju

foto: ilustracija

Jučer, 31. kolovoza oko 14.10 sati u Šibeniku na raskrižju državne ceste D-58 i skretanja za Donje Ražine dogodila se prometna nesreća u kojoj je 60-godišnji slovenski državljanin, kao vozač motocikla, teško ozlijeđen i radi ozljeda zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik, dok je njegova 49-godišnja supruga, kao putnica na motociklu, lakše ozlijeđena.

Očevidom je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo kada je 64-godišnji Šibenčanin, upravljajući osobnim automobilom marke „Mercedes“, dolaskom u semaforiziranom raskrižje oduzeo prednost prolaska motociklu marke „Honda“, kojim je upravljao 60-godišnji slovenski državljanin.

Protiv 64-godišnjeg vozača će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku zbog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće.



Stranica