Vodice- dovršena kriminalistička istraživanja

 U Policijskoj postaji Vodice je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom iz Zagreba osumnjičenim za dva kaznena djela teške krađe u pokušaju, na štetu tvrtke iz Tisnog i 27-godišnjakinje iz toga mjesta.

U Policijskoj postaji Vodice je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom iz Zagreba osumnjičenim za dva kaznena djela teške krađe u pokušaju, na štetu tvrtke iz Tisnog i 27-godišnjakinje iz toga mjesta.

Kriminalističkim je istraživanjem utvrđeno da je osumnjičeni 16. srpnja 2011.g. tijekom noći u Jezerima u ulici Obala Svetog Ivana pokušao provaliti u kioske oštećenih.

Protiv osumnjičenog će Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku biti podnijeta kaznena prijava zbod dva kaznena djela teške krađe u pokušaju.

U ovoj Policijskoj postaji dovršeno je kriminalističko istraživanje i nad 31-godišnjakinjom  iz Metkovića osumnjičenom za kazneno djelo krađe na štetu 46-godišnjeg njemačkog državljanina.

Osumnjičena je 21. kolovoza oko 20.30 sat u Rogoznici u ulici Ante Starčevića u apartmanu po oštećenom zatečena u izvršenju kaznenoga djela, kojom prilikom je otuđila 1 540 kuna, 100 EUR-a 7 000 forinti i 250 čeških kruna. Nakon što je pobjegla s mjesta događaja, po njezinu pronalasku oštećenome je vratila otuđeni novac.

 Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičena je uz kaznenu prijavu dovedena Istražnom sucu Županijskog suda u Šibeniku zbog kaznenog djela za koje je osumnjičena.



Stranica