Sažetak za protekla 24 sata

 Jučer, 20. kolovoza oko 14 sati u Primoštenu na tamošnjoj plaži nepoznati je počinitelj 20-godišnjakinji iz Primoštena otuđio torbicu s mobitelom i manjim novčanim iznosom. Nastala šteta se cijeni na 1000 kuna. Protiv nepoznatog će počinitelja biti podnijeta kaznena prijava.

Jučer,  20. kolovoza oko 14 sati u Primoštenu  na tamošnjoj plaži nepoznati je počinitelj 20-godišnjakinji iz Primoštena otuđio torbicu s mobitelom i manjim novčanim iznosom. Nastala šteta se cijeni na 1000 kuna. Protiv nepoznatog će počinitelja biti podnijeta kaznena prijava.

Istog dana oko 12 sati  u Šibeniku u ulici Stjepana Radića u tamošnjoj trgovini nepoznati je počinitelj 64-godišnjakinji s područja Šibenika iz torbe otuđio novčanik s manjim novčanim iznosom, više isprava i bankovnu karticu s PIN brojem, nakon čega je  s otuđenom karticom na bankomatu podigao manji novčani iznos. Nastala šteta se cijeni na oko 3000 kuna. Protiv nepoznatog počinitelja će biti podnijeta kaznena prijava.

U isto vrijeme, također u  Šibeniku ulici  Ante Šupuka  nepoznati je počinitelj u tamošnjoj trgovini 18-godišnjakinji iz Zagreba otuđio lisnicu , više isprava i manji novčani iznos.Protiv nepoznatog počinitelja će biti podnijeta kaznena prijava.



Stranica