Smrtno stradao 36-godišnji vozač

Slika PU_SK/slike/vijesti/policajac_autocesta03.jpg

Dana 18. kolovoza oko 11.00 sati na cesti D-1 Knin-Vrlika, kod skretanja za mjesto Biskupija, dogodila se prometna nesreća s poginulom osobom.

foto: ilustracija

Dana 18. kolovoza oko 11.00 sati na cesti D-1 Knin-Vrlika, kod skretanja za mjesto Biskupija, dogodila se prometna nesreća s poginulom osobom.

Očevidom kojeg je obavio istražni sudac Županijskog suda u Šibeniku u nazočnosti Općinskog državnog odvjetnika u Kninu, sudskog prometnog vještaka i policijskih službenika ove PU utvrđeno da je 36-godišnjak iz Cetine upravljao osobnim automobilom marke „Golf“ njemačkih registracijskih oznaka, a kretao se cestom D-1 iz smjera Vrlike u smjeru Knina. Zbog neprilagođene brzine u oštrom desnom zavoju izgubio je nadzor nad upravljačem i u zanošenju vozilom sletio na zemljano kameniti teren s južne strane kolnika gdje je prednjim djelom vozila udario u kamen, a potom se vozilo nekoliko puta prevrnulo i zaustavilo 50 metara od mjesta slijetanja s kolnika. U ovoj prometnoj nesreći na mjestu događaja smrtno je stradao 36-godišnji vozač čije tijelo je po nalogu istražnog suca prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice „Hrvatski ponos“ u Kninu.

O ovom događaju će biti proslijeđeno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Kninu.



Stranica