Prometne nesreće u Kninu i Rogoznici

Jučer u 11.15 sati u Kninu u Tuđmanovoj ulici u prometnoj nesreći maloljetnica s toga područja, je teže ozlijeđena. Očevidom je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo kada se, 21-godišnji vozač iz Trilja pri upravljanju teretnim automobilom marke „Citroen Nemo“, dubrovačkih registracijskih oznaka, nije   

Jučer u 11.15 sati u Kninu u Tuđmanovoj ulici u prometnoj nesreći maloljetnica s toga područja, je teže ozlijeđena.

 Očevidom je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo kada se, 21-godišnji vozač iz Trilja pri upravljanju teretnim automobilom marke „Citroen Nemo“, dubrovačkih registracijskih oznaka, nije zaustavio ispred obilježenog pješačkog prijelaza, uslijed čega je automobilom udario u pješakinju, koja je tom prilikom prelazila kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza.

Protiv 21-godišnjeg vozača će Općinskom državnom odvjetništvu u Kninu biti podnijeta kaznena prijava, zbog kaznenoga djela izazivanja prometne nesreće.   

 

Toga dana oko 12.10 sati i u Rogoznici u ulici Miline u prometnoj nesreći teže je ozlijeđena 27-godišnja mještanka.

 Utvrđeno je da je 27-godišnjakinja pri upravljanju biciklom, zbog nepropisnog skretanja u lijevo udarila u osobni automobil marke „Ford“, kojim je upravljao 55-godišnji švicarski državljanin.

O ovoj prometnoj nesreći će biti izviješćeno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku, a protiv 27-godišnjakinje slijedi Obvezni prekršajni nalog.



Stranica