Zlouoraba opojnih droga-sažetaki

Slika PU_SK/slike/vijesti/droga01.jpg

 Dana 5. kolovoza su dovršena kriminalistička istraživanja nad četiri osobe protiv kojih će biti podnijete kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo zlouporabe opojnih droga i to:

foto : ilustracija

Dana 5. kolovoza su dovršena  kriminalistička istraživanja nad četiri osobe protiv kojih će biti podnijete kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo zlouporabe opojnih droga i to:

-protiv 33-godišnjaka iz Splita koji je tog dana u ranim jutarnjim satima zatečen u Primoštenu u posjedovu 0.5 grama tvari izgleda karakterističnog za drogu speed ,

-protiv 25-godišnjakinje iz Zagreba koja je istog dana u ranim jutarnjim satima zatečena u Primoštenu u posjedu ručno spravljene cigarete od mješavine duhana i tvari izgleda karakterističnog za marihuanu.

-protiv dvije  26-godišnjakinje s područja Zadra i Šibenika koje su istog dana u ranim jutarnjim satima zatečene u Prosici u  posjedu tvari izgleda karakterističnog za drogu speed te je od 26-godišnjakinje iz Zadra oduzeto 0.3 grama te tvari, a od 26-godišnjakinje iz Šibenika 1.2 grama.  



Stranica