U prometnoj nesreći teško ozlijeđen motociklist

Slika PU_SK/slike/vijesti/policajac_promet.jpg

Jučer, 3. kolovoza oko 14 sati u Šibeniku u ulici Vladimira nazora dogodila se prometne nesreće u kojoj je 23-godišnji vozač motocikla iz Šibenika teško ozlijeđen. 

foto : ilustracija

Jučer, 3. kolovoza oko 14 sati u Šibeniku u ulici Vladimira nazora dogodila se prometne nesreće u kojoj je 23-godišnji vozač motocikla iz Šibenika teško ozlijeđen.

Očevidom je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo kada 37-godišnjakinja iz Drniša, nakon što je na svojem zaustavljanom osobnom automobili marke „Peugeot“, šibenskih registracijskih oznaka, otvorila prednje vrata, a da se nije uvjerila da time ne ometa kretanje drugih sudionika u prometu i tom prilikom udarila u motocikl marke „Aprilia“, šibenskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 23-godišnji vozač, kojemu je istekla vozačka dozvola i koristio je zaštitnu kacigu koja nije homologirana.

 Protiv 37-godišnjakinje će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a protiv 23-godišnjega vozača će biti podnijet Optužni prijedlog, zbog prekršaja iz zakona o sigurnosti prometa na cestama.



Stranica