Krali željezne ploče

Slika PU_SK/slike/vijesti/auto_policija07.jpg

U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom, 21-godišnjakom i 20-godišnjakom svi iz Marine, maloljetnikom s tog područa i 21-godišnjakom iz Trogira, za koje je utvrđena osnovana sumnja da su počinili kazneno djelo  

foto : ilustracija

U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom, 21-godišnjakom i 20-godišnjakom svi iz Marine, maloljetnikom s tog područa i 21-godišnjakom iz Trogira, za koje je utvrđena osnovana sumnja da su počinili kazneno djelo krađe na štetu tvrtke iz Šibenika.

Osumnjičeni su 2. kolovoza oko 18.30 sati u Lozovcu, po zaposleniku oštećene tvrtke, zatečeni u krađi. Provedenim je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da su osumnjičeni u razdoblju od 29. srpnja do 2. kolovoza iz kruga oštećene tvrtke demontirali i otuđili 21 komad željeznih ploča, a iz zgrade su otuđili bocu za kisik. Otuđene predmete osumnjičeni su prodali kao sekundarne sirovine.

Protiv osumnjičenih će nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu biti proslijeđena kaznena prijava zbog kaznenog djela za koje su osumnjičeni.



Stranica