" Čavoglave 2011."

U petak, 5. kolovoza od 10 sati do 6. kolovoza do 3 sata u mjestu Čavoglave, općina Ružić održati će se javno okupljanje kulturno zabavnog karaktera povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti „Čavoglave 2011." , gdje se očekuje dolazak više desetaka

U petak, 5. kolovoza od 10 sati do 6. kolovoza do 3 sata u mjestu Čavoglave, općina Ružić održati  će se javno okupljanje kulturno zabavnog karaktera povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti „Čavoglave 2011." , gdje se očekuje dolazak više desetaka tisuća posjetitelja.

Obzirom da će posjetitelji uglavnom dolaziti osobnim automobilima, prema dosadašnjim iskustvima, za očekivati je da će se promet na državnoj cesti D-56 na relaciji Drniš-Muć odvijati otežano i uz zastoje, stoga pozivamo sve vozače, koji će u tom vremenu  prometovati navedenom dionicom, da koriste druge prometne pravce, kao što su državna cesta D-1, kao i druge županijske ceste.

Osim toga, upozoravamo građane da je zabranjeno nošenje transparenata uvredljivog i neprimjerenoga sadržaja, zabranjeno je poticanje na mržnju po bilo kojoj osnovi (nacionalnoj, vjerskoj ili po drugoj osnovi) zabranjeno je i nošenje predmeta koji su pogodni za nanošenje ozljeda  i da će se, sukladno odredbama Zakona o policijskim poslovima i ovlastima,  vršiti audio-video snimanje i fotografiranje javnog skupa.

 

          

                                                                                           



Stranica