U prometnoj nesreći teško ozlijeđen motociklist

Slika PU_SK/slike/vijesti/policajac_pise_kaznu.jpg

Jučer, 2. kolovoza oko 21 sat na državnoj cesti D-33, Tromilja-Konjevrate dogodila se prometna nesreća u kojoj je 23-godišnji vozač motocikla iz Konjevrata teško ozlijeđen i zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik. 

foto : ilustracija

Jučer, 2. kolovoza oko 21 sat na državnoj cesti D-33, Tromilja-Konjevrate dogodila se prometna nesreća u kojoj je 23-godišnji vozač motocikla iz Konjevrata teško ozlijeđen i zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik.

Očevidom je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo kada se 23-godišnji vozač, bez A kategorije upisane u vozačku dozvolu, pri upravljanju motociklom „Kawasaki“, karlovačkih registracijskih  oznaka, nije kretao vozilom isključivo kolnikom, odnosno sredinom obilježene prometne trake, zbog čega je s vozilom sišao izvan kolnika, gdje je izgubio nadzor i s vozilom pao.

O ovom događaju će biti izviješćeno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku, a protiv vozača slijedi Prekršajni nalog zbog prekršaja iz zakona o sigurnosti prometa na cestama.  



Stranica