Šibenik: djevojka teško ozlijeđena u prometnoj nesreći

Slika PU_SK/slike/vijesti/policajac_pise_kaznu.jpg

 Jučer, 28. srpnja oko 15.25 sati u Šibeniku na raskrižju ulica Drage i Splitske dogodila se prometna nesreća u kojoj je 18-godišnja putnica na motociklu iz Dubrave teško ozlijeđena i zadržana je na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik.

foto : ilustracija

Jučer, 28. srpnja oko 15.25 sati u Šibeniku na raskrižju ulica Drage i Splitske dogodila se prometna nesreća u kojoj je 18-godišnja putnica na motociklu iz Dubrave teško ozlijeđena i zadržana je na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik.

Očevidom je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo kada je 23-godišnji mađarski državljanin upravljao osobnim automobilom marke „Opel Astra“ i po dolasku na raskrižje sa Splitskom ulicom, koja je označena kao ulica s prednošću prolaska, ušao u ulicu a da nije propustio sva vozila koja se kreću tom ulicom, uslijed čega je došlo do sudara s motociklom marke „Daelim 125“, kojim je upravljao 49-godišnjak iz Dubrave.

Uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu, 23-godišnji mađarski državljanin je doveden Istražnom sucu Županijskog suda u Šibeniku, zbog kaznenoga djela izazivanja prometne nesreće.   



Stranica