Sažetak za protekla 24 sata

Proteklog dana na našem području prijavljeno je jedno kazneno djelo teške krađe i tri kaznena djela krađe, i to: - tijekom noći 26./27. srpnja u Konjevratima, gdje je nepoznati počinitelj provalio u tamošnju konobu i otuđio manji iznos   

Proteklog dana na našem području prijavljeno je jedno kazneno djelo teške krađe i tri kaznena djela krađe, i to:

- tijekom noći 26./27. srpnja u Konjevratima, gdje je nepoznati počinitelj provalio u tamošnju konobu i otuđio manji iznos novca.

- u to vrijeme u Vodicama nepoznati je počinitelj 20-godišnjem Zagrepčaninu otuđio bicikl, a nastala je šteta prema procjeni oštećenoga oko 10 000 kuna.

- jučer, 27. srpnja u Vodicama, Šetalište Ivana Mažuranića nepoznati je počinitelj iz tamošnjega auto kampa 22-godišnjem Karlovčaninu otuđio mobitel vrijedan oko 6 000 kuna.

- toga dana u unutar nacionalnoga parka „Krka“, nepoznati je počinitelj 23-godišnjem nizozemskome državljaninu otuđio mobitel i osobne stvari u ukupnoj vrijednosti od oko 2.500 kuna. 

Protiv nepoznatih će počinitelja biti podnijete kaznene prijave nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu zbog navedenih kaznenih djela.



Stranica