Serija krađa

Slika PU_SK/slike/vijesti/auto_policija07.jpg

U ranim jutarnjim satima 24. srpnja 2011.g.u Vodicama u disco klubu, nepoznati je počinitelj 20-godišnjakinji iz Donjega Polja otuđio torbicu, s manjim novčanim iznosom i osobnim stvarima. Toga dana u popodnevnim satima u Jezerima, na mjesnoj plaži, nepoznati je počinitelj 41-godišnjem   

U ranim jutarnjim satima 24. srpnja 2011.g.u Vodicama u disco klubu, nepoznati je počinitelj 20-godišnjakinji iz Donjega Polja otuđio torbicu, s manjim novčanim iznosom i osobnim stvarima.

Toga dana u popodnevnim satima u Jezerima, na mjesnoj plaži, nepoznati je počinitelj 41-godišnjem slovenskom državljaninu otuđio torbu s osobnim stvarima i tehnikom u ukupnoj vrijednosti od oko 2 000 kuna.

U Vodicama u ulici Herfordski prolaz 24. srpnja 2011.g., nepoznati je počinitelj 48-godišnjem nizozemskom državljaninu otuđio tehnike u vrijednosti od oko 6 000 kuna.

Tijekom noći 24./25. srpnja 2011.g. u Vodicama u ulici Nikole Šubića Zrinskog, nepoznati je počinitelj iz apartmana 33-godišnjem slovenskom državljaninu otuđio nakit, a nastala je šteta procijenjena na oko 10 000 kuna.

Jučer, 25. srpnja 2011.g. u jutarnjim satima u Šibeniku u ulici Stube Dragojevića, nepoznati je počinitelj na osobito opasan i drzak način 84.godišnjoj Šibenčanki otuđio novčanik s manjim novčanim iznosom i osobnim dokumentima.

Prema jučer zaprimljenim prijavama, nepoznati je počinitelj u razdoblju od 11.-21. srpnja 2011.g. u Gracu iz župnog ureda otuđio manji novčani iznos, dok je nepoznati počinitelj u Zablaću u 17. srpnja 2011.g. u kući 53-godišnjakinje zatečen u pokušaju krađe.                   

Protiv nepoznatih će počinitelja biti podnijete kaznene prijave nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu, zbog sedam kaznenih djela krađe, od kojih jednog u pokušaju, a policija postupa u cilju otkrivanja počinitelja, ovih i drugih kaznenih djela počinjenih na našem području, a za koja do sada nisu otkriveni počinitelji.



Stranica