Prometne nesreće-sažetak

Slika PU_SK/slike/vijesti/policajac_promet.jpg

Jučer, 20.srpnja oko 07.00 sati u Šibeniku u ul. Kralja Zvonimira se dogodila prometna nesreća u kojoj je 59-godišnjak iz Šibenika kao pješak zadobio teške tjelesne ozljede, te je nakon pružene liječničke pomoći u Općoj bolnici Šibenik prevežen na daljnje liječenje u KBC Firule u Splitu.

foto : ilustracija

Jučer, 20.srpnja oko 07.00 sati u Šibeniku u ul. Kralja Zvonimira se dogodila prometna nesreća u kojoj je 59-godišnjak iz Šibenika kao pješak zadobio teške tjelesne ozljede, te je nakon pružene liječničke pomoći u Općoj bolnici Šibenik prevežen na daljnje liječenje u KBC Firule u Splitu.

Očevidom je utvrđeno da je do nesreće došlo na način da je  40-godišnja vozačica mopeda marke „Piaggio“ šibenskih registracijskih oznaka krećući se ul. Kralja Zvonimira u smjeru centra grada vršila nepropisno pretjecanje pri čemu je naletjela i oborila 59-godišnjeg pješaka koji je prelazio kolnik izvan obilježenog pješačkog prijelaza.

U ovoj nesreći je lakše tjelesne ozljede zadobila vozačica mopeda protiv koje će nadležnom Državnom odvjetništvu biti podnijeta kaznena prijava.

Istog dana oko 07.30 sati na državnoj cesti D-56 na relaciji Drniš-Split kod mjesta Ružić je došlo do prometne nesreće u kojoj je 41-godišnji vozač zadobio teške tjelesne ozljede, te je zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik.

Očevidom je utvrđeno da je do nesreće došlo kada je 41-godišnji vozač upravljajući osobnim vozilom marke „VW“ , šibenskih registracijskih oznaka krećući se državnom cestom D-56 iz smjera Drniša u smjeru Splita  zbog neprilagođene brzine vozilom izletio izvan kolnika.

O ovom događaju će biti proslijeđeno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Kninu.

Jučer, 20.srpnja oko 11.00 sati u Šibeniku u ul. Bribirskih knezova je došlo do prometne nesreće u kojoj je 28-godišnjakinja kao putnica na mopedu zadobila teže tjelesne ozljede, te je nakon pružene liječničke pomoći u Općoj bolnici Šibenik puštena na kućnu njegu.

Očevidom je utvrđeno da je do nesreće došlo kada je 18-godišnji vozač osobnog automobila marke „VW Golf“ šibenskih registracijskih oznaka krećući se ul. Bribirskih knezova vršio nepropisno skretanje te se sudario s mopedom marke „ Derbi „ šibenskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 41-godišnjak iz Šibenika, a koji je istovremeno vršio radnju nepropisnog pretjecanja.

Protiv obojice vozača će biti podnijeta kaznena prijava.



Stranica