Sažetak za protela 24 sata

Jučer, 19.srpnja oko 13.00 sati u Vodicama u ulici Ćirila i Metoda u tamošnjoj trgovini nepoznati je počinitelj iskoristivši nepažnju 74-godišnjakinje iz Vodica istoj oštrim predmetom razrezao torbu iz kojeg je otuđio lisnicu s malim iznosom novca. Šteta nastala ovim

Jučer, 19.srpnja oko 13.00 sati u Vodicama u ulici Ćirila i Metoda u tamošnjoj trgovini nepoznati je počinitelj iskoristivši nepažnju 74-godišnjakinje iz Vodica istoj oštrim predmetom razrezao torbu iz kojeg je otuđio lisnicu s malim iznosom novca. Šteta nastala ovim kaznenim djelom je procijenjena na iznos od oko 360 kuna.

Dana 17.srpnja u Vodicama u ulici Ljudevita Gaja nepoznati je počinitelj 42-godišnjaku iz Vodica  ispred tamošnjeg ugostiteljskog objekta otuđio neosigurani bicikl. Nastala materijalna šteta je procijenjena na iznos od oko 10 000 kuna.

Dana 18./19. srpnja u Kninu  u Uskočkoj ulici nepoznati je počinitelj s kolosjeka tamošnjeg željezničkog kolodvora pokidao i otuđio 80 metara bakrenog kabela na štetu Hrvatskih željeznica. Nastala materijalna šteta će se utvrditi naknadno.

Jučer, 19.srpnja u vremenu od 9.30-12.30 sati, prema prijavi oštećene 66-godišnjakinje iz Sesveta, na području Šibenika joj je iz torbe nestala lisnica s osobnim dokumentima i bankovnom karticom. Istom bankovnom karticom je nepoznati počinitelj na štetu oštećene na bankomatu podigao manji iznos novca. Materijalna šteta je procijenjena na iznos od oko 2 000 kuna.   

 Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijete kaznene prijave nadležnom Državnom odvjetništvu zbog jednog kaznenog djela teške  krađe, dva kaznena djela krađe i jedno kazneno djelo računalne prijevare. 



Stranica