Drniš- tribina na temu obiteljskog nasilja

Slika PU_SK/predavanje drnis.JPG

Jučer 19. srpnja s početkom u 18.30 sati u prostoru male gradske vijećnice u Drnišu u organizaciji ove Policijske uprave, Obiteljskog centra šibensko-kninske županije i Centra za socijalnu skrb Drniš održana javna tribina na temu obiteljskog nasilja.

Jučer 19. srpnja s početkom u 18.30 sati u prostoru male gradske vijećnice u Drnišu u organizaciji ove Policijske uprave, Obiteljskog centra šibensko-kninske županije  i Centra za socijalnu skrb Drniš održana javna tribina na temu obiteljskog nasilja.

Policijska službenica za maloljetničku delinkvenciju Merica Božić, policijski službenik za prevenciju Marinko Šaršanski i ravnateljica Obiteljskog centra prof. Gina Lugović su održali predavanje na temu obiteljskog nasilja sa svrhom upoznavanja i senzibiliziranja javnosti o ovoj problematici. Građani su upoznati s postupanjima policije, ali i drugih tijela koja se bave ovom problematikom u slučaju saznanja o nasilju u obitelji.

Ovom tribinom je nastavljena edukacija građana o temi obiteljskog nasilja koju Policijska uprava šibensko-kninska u suradnji s Obiteljskim centrom šibensko-kninske županije provodi od početka ove godine, a koja se nastavlja i na prošlogodišnju akciju MUP-a  „Živim život bez nasilja“.      



Stranica