Otuđili novac iz trgovine

Slika PU_SK/slike/vijesti/uhicenik01.jpg

U Policijskoj postaji Vodice je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom iz Zagreba i 31-godišnjakom i 38-godišnjakom, obojica državljani Srbije, a zbog kaznenog djela krađe. 

foto : ilustracija

U Policijskoj postaji Vodice  je dovršeno  kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom iz Zagreba i 31-godišnjakom i 38-godišnjakom, obojica državljani Srbije, a zbog kaznenog djela krađe.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su svih trojica osumnjičenih 17.srpnja oko 17.20 sati u Vodicama u ulici Herfordski prolaz iskoristivši nepažnju prodavačice iz registar kase tamošnje trgovine  otuđili 1 800 kuna na štetu iste trgovine.

Trojica osumnjičenih su odmah po dojavi prodavačice od strane policijskih službenika zatečeni u Vodicama na državnoj cesti D-8 u osobnom automobilu zagrebačkih registracijskih oznaka, te je kod istih i pronađen cjelokupan otuđen iznos novca i vraćen oštećenoj .

 Protiv svih trojice osumnjičenih će Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku biti podnijeta kaznena prijava zbog kaznenog djela krađe.

   



Stranica