29-godišnjakinja osumnjičena za razbojničku krađu i krađu

Slika PU_SK/slike/vijesti/policajac03.jpg

U Policijskoj postaji Vodice je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjom državljankom Bosne i Hercegovine za koju je utvrđena osnovana sumnja da je počinila kazneno djelo razbojničke krađe na štetu 90-godišnjakinje iz Murtera i kazneno djelo krađe  

foto : ilustracija

U Policijskoj postaji Vodice je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjom državljankom Bosne i Hercegovine za koju je utvrđena osnovana sumnja da je počinila kazneno djelo razbojničke krađe na štetu 90-godišnjakinje iz Murtera i kazneno djelo krađe na štetu 81-godišnjakinje iz Vodica.

Utvrđeno je da je osumnjičena 10. srpnja 2011.g. oko 13 sati u Murteru u obiteljskoj kući oštećenoj 90-godišnjakinji, nakon što joj je na prodaju ponudila posteljinu, uporabom sile pokušala otuđiti oko 1 000 kuna. Ovom prilikom oštećena je lakše ozlijeđena.

Nadalje je utvrđeno da je osumnjičena toga dana oko 16 sati u Vodicama iz kuće oštećene 81-godišnjakinje iz novčanika otuđila 380 kuna.Tijekom kriminalističkoga istraživanja otuđeni novac je kod osumnjičene pronađen i vraćen oštećenoj.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičena je uz kaznenu prijavu dovedena Istražnom sucu Županijskog suda u Šibeniku, zbog kaznenih djela za koja je osumnjičena.



Stranica