Sažetak kaznenih djela

Tijekom noći 10./11. srpnja u Šibeniku u ulici Bana Josipa jelačića nepoznati je počinitelj iz kruga tamošnje pekare pomoću originalnoga ključa ostavljanoga u kontakt bravi vozila otuđio kombi vozilo, koje je po policijskim službenicima pronađeno,  

Tijekom noći 10./11. srpnja u Šibeniku u ulici Bana Josipa jelačića nepoznati je počinitelj iz kruga tamošnje pekare pomoću originalnoga ključa ostavljanoga u kontakt bravi vozila otuđio kombi vozilo, koje je po policijskim službenicima pronađeno, neoštećeno i vraćeno  vlasniku.

U Bilicama na tamošnjoj osnovnoj školi, nepoznati je počinitelj u razdoblju od 5.-11. srpnja  razbio prozorska stakla i oštetio grilje, a nastala je šteta od oko 3 000 kuna.  

U razdoblju od 30. lipnja -11. srpnja u mjestu Cetina nepoznati je počinitelj u tamošnjem kamenolomu na štetu tvrtke iz tog mjesta, otuđio više desetaka metara kabela, a nastala šteta će se naknadno utvrditi.

U Murteru u marini, nepoznati je počinitelj 6. srpnja u prijepodnevnim satima iz otvorene jahte 60-godišnjem austrijskom državljaninu otuđio mobitel vrijednosti od oko 3 000 kuna.

U Šibeniku u ulici Kralja Tomislava u tamošnjoj trgovini, nepoznati je počinitelj 9. srpnja 29-godišnjakinji iz Grabaštice otuđio novčanik s malim iznosom novca i osobnim dokumentima.

U noći 10./11. srpnja u Primoštenu u ulici dr. Franje Tuđmana nepoznati je počinitelj otuđio biciklu 38-godišnjega mještanina, a nastala je šteta procijenjena na oko 3 000 kuna.

Noćas, 12. srpnja u hotelskom naselju „Solaris“, nepoznati je počinitelj 19-godišnjem Šibenčaninu otuđio torbicu s malim iznosom novca i osobnim stvarima.  

 Protiv nepoznatih će počinitelja biti podnijete kaznene prijave nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu, zbog po jednog kaznenoga djela oduzimanja tuđe pokretne stvari i uništenja i oštećenja tuđe stvari i pet kaznenih djela krađe .



Stranica