Prometna nesreća u Šibeniku

Slika PU_SK/slike/vijesti/policajac_promet.jpg

Jučer, 5. svibnja oko 11.45 sati u Šibeniku u ulici Kralja Zvonimira, kod kazališta se dogodila prometna nesreća u kojoj je 73-godišnja pješakinja iz Šibenika teško ozlijeđena, zbog čega je zadržana na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik.

foto : ilustracija

Jučer, 5. svibnja oko 11.45 sati u Šibeniku u ulici Kralja Zvonimira, kod kazališta se dogodila prometna nesreća u kojoj je 73-godišnja pješakinja iz Šibenika teško ozlijeđena, zbog čega je zadržana na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik.

Očevidom je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo kada  je 39-godišnji vozač iz Skradina upravljao autobusom marke „Volvo Steyr“, šibenskih registracijskih oznaka, kojom prilikom nije prilagodio brzinu kretanja vozila gustoći prometa uslijed čega je došlo do naleta na pješakinju, koja je u tom trenutku neoprezno i izvan pješačkog prijelaza prelazila kolnik ulice.

Protiv 39-godišnjeg vozača će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku zbog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće.



Stranica