Knin - dovršeno kriminalističko istraživanje za tešku krađu u pokušaju

Slika PU_SK/slike/vijesti/policajac03.jpg

U Policijskoj postaji Knin je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakom i 50-godišnjakom obojica iz Kistanja za koje je utvrđena osnovana sumnja da su počinili kazneno djelo teške krađe u pokušaju, na štetu tvrtke iz Zagreba.  

foto : ilustracija

U Policijskoj postaji Knin je dovršeno kriminalističko istraživanje  nad 48-godišnjakom i 50-godišnjakom obojica iz Kistanja za koje je utvrđena osnovana sumnja da su počinili kazneno djelo teške krađe u pokušaju, na štetu tvrtke iz Zagreba. 

Kriminalističkim je istraživanjem utvrđeno da je osumnjičeni 48-godišnjak odvalio metalni zaštitni poklopac elektronskog ruleta i izvukao metalnu kasu, koju je potom osumnjičeni 50-godišnjak iznio izvan objekta i sakrio, a sve s namjerom  otuđenja novca iz kase. Tijekom vršenja očevida na mjestu događaja po policijskim službenicima otuđena metalna kasa je pronađena zaključana i vraćena je  oštećenom.

Protiv 48-godišnjaka i 50-godišnjaka će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Kninu zbog kaznenog djela teške krađe u pokušaju.



Stranica