Sažetak za protekla 24 sata

Slika PU_SK/slike/vijesti/kartonski_policajci02.jpg

U razdoblju od 19.-21. ožujka u Kninu u ulici Kralja Tomislava je nepoznati počinitelj provalio u drvarnicu 61-godišnjeg mještanina i otuđio predmeta u vrijednosti od oko 800 kuna. 

 foto :ilustracija

U razdoblju od 19.-21. ožujka u Kninu u ulici Kralja Tomislava je nepoznati  počinitelj provalio u drvarnicu 61-godišnjeg mještanina i otuđio predmeta u vrijednosti od oko 800 kuna.

U točno neutvrđenom vremenu u Kninu u Resičinoj ulici je nepoznati  počinitelj provalio u prostorije bivše mljekare i otuđio kablove, cijevi i motore, a ukupna nastala šteta će se naknadno utvrditi. 

U Dubravi kod Šibenika je nepoznati  počinitelj u razdoblju od 5.-21. ožujka tvrtci iz Šibenika otuđio metalnih predmeta u ukupnoj vrijednosti od oko 25 000 kuna.  

U razdoblju od 11.-19. ožujka u Polači kod Knina je nepoznati počinitelj ispred vikend kuće 62-godišnjaka otuđio bačve za vodu, a nastala šteta procijenjena je na oko 1 200 kuna.

U Jezerima u ulici Gornji put je nepoznati počinitelj iz otključane konobe 36-godišnjaku otuđio strojeva i alta u ukupnoj vrijednosti od oko 10 000 kuna.

 U Badnju kod Drniša je nepoznati počinitelj na skladištu tamošnje tvrtke razbio nekoliko stakala, a ukupna nastala šteta procijenjena je na oko 1 500 kuna.            

Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijete kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku zbog dva kaznena djela teške krađe, tri kaznena djela krađe i jednog kaznenog djela uništenja i oštećenja tuđe stvari. 



Stranica