Prometna nesreća u Kistanjama

Slika PU_SK/slike/vijesti/policajac_pise_kaznu.jpg

Jučer, 17. ožujka oko 19.30 sati na županijskoj cesti broj 6026 u mjestu Kistanje se dogodila prometna nesreća u kojoj je 35-godišnji putnik u vozilu iz Kistanja teške tjelesno ozlijeđen, dok je 33-godišnji vozač iz toga mjesta lakše ozlijeđen. 

foto : ilustracija

 Jučer, 17. ožujka oko 19.30 sati na županijskoj cesti broj 6026 u mjestu Kistanje se dogodila prometna nesreća u kojoj je 35-godišnji putnik u vozilu iz Kistanja teške tjelesno ozlijeđen, dok je 33-godišnji vozač iz toga mjesta lakše ozlijeđen.

 Očevidom je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo kada je 33-godišnji vozač u alkoholiziranom stanju, upravljajući osobnim automobilom marke „Fiat Marea“, šibenskih registracijskih oznaka, zbog neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad automobilom i sletio izvan kolnika. 

Protiv 33-godišnjeg će vozača biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Kninu, zbog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće, a protiv njega će biti podnijet i Optužni prijedlog, zbog prekršaja iz zakona o sigurnosti prometa na cestama.

 



Stranica