Knin- kaznena prijava i optužni prijedlog

Slika PU_SK/slike/vijesti/uhicenik01.jpg

U Policijskoj postaji Knin je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 49-godišnjakom iz Knina osumnjičenim za kazneno djelo prijetnje na štetu 33-godišnjaka iz tog mjesta. 

foto : ilustracija

U Policijskoj postaji Knin je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 49-godišnjakom iz Knina osumnjičenim za kazneno djelo prijetnje na štetu 33-godišnjaka iz tog mjesta.

Utvrđeno je da je 49-godišnjak 12. ožujka u mjestu Strmica, bez povoda, verbalno napao 33-godišnjaka pri čemu mu je ozbiljno prijetio. Tijekom kriminalističkog istraživanja po nalogu Prekršajnog suda u Kninu, pretraženi su kuća i osobni automobil, koje koristi osumnjičeni, gdje nisu pronađeni predmeti koji se dovode u vezu s ovim kaznenim djelom. Ovom prilikom osumnjičeni je dragovoljno predao lovačko oružje i pripadajuće streljivo, koje je ovlašteno posjedovao, ali ga nije držao sukladno odredbama Zakona o oružju.       

Protiv 49-godišnjaka će Općinskom državnom odvjetništvu u Kninu biti podnijeta kaznena prijava zbog kaznenog djela prijetnje, te Optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Kninu zbog prekršaja iz Zakona o oružju.



Stranica