Kampanja protiv spolnog nasilja nad djecom

Slika PU_SK/slike/PU/IMAG00321.jpg

U sklopu kampanje pod nazivom "Vijeće Europe za zaustavljanje spolnog nasilja nad djecom" , čiji je nositelj Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, jučer 9. ožujka u Gradskoj knjižnici "Juraj Šižgorić " u Šibeniku u organizaciji Obiteljskog  

foto

 U sklopu kampanje pod nazivom  "Vijeće Europe za zaustavljanje spolnog nasilja nad djecom" , čiji je nositelj Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, jučer 9. ožujka u Gradskoj knjižnici "Juraj Šižgorić " u Šibeniku u organizaciji Obiteljskog centra Županije šibensko-kninske je održano predavanje o zaštiti djece od seksualnog iskorištavanja i zlostavljanja. Uz djelatnike Obiteljskog centra, predavanje su održali : policijska službenica za maloljetničku delinkvenciju Merica Božić i policijski službenik za prevenciju Marinko Šaršanski.

Cilj ove kampanje je promicanje Konvencije o zaštiti djece od seksualnog iskorištavanja i zlostavljanja, te pružanje znanja i praktičnih rješenja za sprječavanje i prijavljivanje seksualnog nasilja nad djecom, te podizanje razine svijesti o stvarnim razmjerima seksualnog nasilja nad djecom.



Stranica