Verbalni i fizički sukob u Šibeniku

Slika PU_SK/slike/vijesti/napad_sakama.jpg

U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom iz Šibenika osumnjičenim za kazneno djelo nanošenja teških tjelesnih ozljeda 19-godišnjaku s tog područja. 

foto : ilustracija

U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom iz Šibenika osumnjičenim za kazneno djelo nanošenja teških tjelesnih ozljeda 19-godišnjaku s tog područja.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 6. ožujka 2011.g. u kasnim noćnim satima u Šibeniku u ulici Obala prvoboraca, bez nekog posebnog povoda, došlo je do fizičkog sukoba između osam mlađih osoba svi s područja Šibenika, a u kojem sukobu je osumnjičeni verbalno, a potom i fizički napao oštećenoga i nanio mu teške tjelesne ozlijede.

Protiv osumnjičenog će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu,  zbog kaznenog djela za koje je osumnjičen, a protiv osumnjičenog, oštećenoga i ostalih sudionika sukoba će biti podnijet Optužni prijedlog, zbog prekršaja iz zakon o prekršajima protiv javnog reda i mira.  



Stranica