Šibenik - priveden 21-godišnjak

Slika PU_SK/slike/vijesti/uhicenik01.jpg

U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjim bosanskohercegovačkim državljaninom osumnjičenim za dva kaznena djela krađe na štetu 69-godišnjeg Zagrepčanina i 41-godišnjakinje iz Velike Gorice. 

 foto : ilustracija

U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjim bosanskohercegovačkim državljaninom osumnjičenim za dva kaznena djela krađe na štetu 69-godišnjeg Zagrepčanina i 41-godišnjakinje iz Velike Gorice.

Provedenim  kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni 8. prosinca 2010.g. u mjestu Zečevo provalio u kuću oštećenog Zagrepčanina i otuđio DVB-T prijemnik, pri čemu je nastala ukupna šteta od oko 1 500 kuna. Nadalje je utvrđeno da je osumnjičeni tijekom mjeseca veljače 2011.g. u istom mjestu provalio i u kuću oštećene 41-godišnjakinje i pričinio štetu od oko 200 kuna.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je uz kaznenu prijavu doveden Istražnom sucu Županijskog suda u Šibeniku zbog kaznenih djela za koja je osumnjičen.



Stranica