Sažetak kaznenih djela

Tijekom noći 16./17. veljače u Šibeniku u Stankovačkoj ulici su nepoznati počinitelji provalili u dva ureda tamošnjih tvrtki i ništa nisu otuđili. Ukupna nastala šteta procijenjena je na oko tisuću kuna. 

Tijekom noći 16./17. veljače u Šibeniku u Stankovačkoj ulici su nepoznati  počinitelji provalili u dva ureda tamošnjih tvrtki i ništa nisu otuđili. Ukupna nastala šteta procijenjena je na oko tisuću kuna.

 U isto vrijeme je nepoznati počinitelj u Šibeniku u ulici Kralja Zvonimira provalio u prostorije ambulante i otuđio lijekova u ukupnoj vrijednosti od oko sedamsto kuna.

Jučer, 17. veljače u večernjim satima u Vodicama u ulici Pavla Šubića je nepoznati počinitelj provalio u tvrtku 46-godišnjeg mještanina i ništa nije otuđio.

U Šibeniku u ulici Ivana Meštrovića u tamošnjem trgovačkom centru je jučer 17. veljače nepoznati  počinitelj, koristeći nepažnju 60-godišnjeg Šibenčanina, otuđio mu mobitel. Nastala šteta je procijenjena na oko tri tisuće kuna.             

Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijete kaznene prijave nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu zbog četiri kaznena djela teške krađe i jedno kazneno djelo krađe. 



Stranica