Četiri kaznena djela

Jučer u vremenu od 09.00-14.30 sati u Šibeniku u ulici Bana Josipa Jelačića izvršena je provala u stan vlasništvu 76-godišnjaka iz Šibenika. Iz stana je otuđen manji novčani iznos i jedan zlatni predmet. Protiv nepoznatog počinitelja će biti podnijeta kaznena prijava  

 Jučer u vremenu od 09.00 - 14.30 sati u Šibeniku u ulici Bana Josipa Jelačića izvršena je provala u stan vlasništvu 76-godišnjaka iz Šibenika. Iz stana je otuđen manji novčani iznos i jedan zlatni predmet. Protiv nepoznatog počinitelja će biti podnijeta kaznena prijava zbog kaznenog djela teške krađe.

 U vremenu od 5. studenog do 12.veljače u Strmici je nepoznati počinitelj provalio u kuću 64-godišnjaka . Iz kuće je otuđeno stvari u vrijednosti od oko petsto kuna. Protiv nepoznatog počinitelja će  biti podnijeta kaznena prijava zbog kaznenog djela teške krađe.

 U vremenu od 27. studenog do 12. veljače u Bilicima iz dvorišta ispred obiteljske kuće je nepoznati počinitelj na štetu 42-godišnjeg njemačkog državljanina otuđio gliser. Nastala šteta se cijeni na oko 220 000 kuna. Protiv nepoznatog počinitelja će  biti  podnijeta  kaznena prijava zbog kaznenog djela krađe.

 Noću 10. / 11. veljače na plaži Lolić u Pirovcu je nepoznati počinitelj otvorenim plamenom djelomično zapalio 13 plastičnih ležaljki čime je 34-godišnju vlasnicu  iz Pirovca oštetio za oko 2 500 kuna.  Protiv nepoznatog  počinitelja će  biti podnijeta kaznena prijava zbog kaznenog  djela  uništenja i oštećenja tuđe stvari.



Stranica