Sažetak kaznenih djela

U vremenu od 15. studenog do 11. veljače je nepoznati počinitelj u Plavnom provalio u kuću u vlasništvu braće starosti 54 i 56 godina koji žive u Sloveniji i iznutra otuđio razne alate i namještaj u vrijednosti oko šest tisuća kuna. 

 U vremenu od 15. studenog do 11. veljače je nepoznati počinitelj u Plavnom provalio u kuću  u vlasništvu braće starosti 54 i 56 godina koji žive u Sloveniji i iznutra otuđio razne alate i namještaj u vrijednosti oko šest tisuća kuna.

Noću 10. / 11. veljače je nepoznati počinitelj u Šibeniku u ulici Kralja Zvonimira provalio u trgovinu mješovite robe vlasništvo obrta s područja Drniša i iznutra otuđio za sada točno neutvrđeni iznos novca i razne robe.

 U vremenu od 28. prosinca do 10. veljače je nepoznati počinitelj na području Ražina u blizini „TLM“ s otvorenog prostora na štetu tvrtke sa sjedištem u Zagrebu otuđio nekoliko cijevi za plinovod čija je vrijednost oko 61 000 kuna.

 U vremenu od 01.-08. veljače je nepoznati počinitelj u Unešiću s otvorenog prostora na štetu Hrvatskih željeznica  Split otuđio više komada starih (rabljenih) metalnih pločica čija je vrijednost oko 1 100 kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja nadležnom državnom odvjetništvu će biti podnijete kaznene prijave zbog dva kaznena djela teške krađe i dva kaznena djela krađe.



Stranica