Dvije teške krađe i dvije krađe

U razdoblju od 1.-8. veljače u polju kod Ivinja je nepoznati počinitelj provalio u poljsku kućicu 50-godišnjaka iz Tribunja i otuđio agregate. Nastala šteta procijenjena je na oko osam tisuća kuna. 

U razdoblju od 1.-8. veljače u polju kod Ivinja je nepoznati počinitelj provalio u poljsku kućicu 50-godišnjaka iz Tribunja i otuđio agregate. Nastala šteta procijenjena je na oko osam tisuća kuna.

Tijekom noći 7./8. veljače u Kninu u Ikičinoj ulici je nepoznati počinitelj provalio u tamošnju školu i otuđio tehnike u vrijednosti od šesto kuna.

U isto vrijeme na području Knina u mjestu Pađane, uz željezničku prugu je nepoznati počinitelj otuđio nekoliko desetaka metara kabela, a nastala šteta procijenjena je na oko 2 800 kuna.

Jučer, 8. veljače u Mandalini u uvali Vrnaža je nepoznati  počinitelj 25-godišnjem Šibenčaninu otuđio mobitel, vrijednosti od oko 7 400 kuna.   

Protiv nepoznatih će počinitelja biti podnijete kaznene prijave nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu, zbog po dva kaznena djela teške krađe i krađe. 



Stranica