Sedam kaznenih djela

 U razdoblju od 5.-7. veljače u Šibeniku u ulici Petra Grubišića je nepoznati počinitelj provalio u trgovinu tvrtke iz Šibenika i otuđio manji iznos novca.

U razdoblju od 5.-7. veljače u Šibeniku u ulici Petra Grubišića je nepoznati počinitelj provalio u trgovinu tvrtke iz Šibenika i otuđio manji iznos novca.

U isto vrijeme u Kninu u Zlatovićevoj ulici je nepoznati počinitelj provalio u baraku 55-godišnjeg mještanina i otuđio poljoprivredni alat u vrijednosti od oko 1 100 kuna.

Tijekom noći 6./7. veljače u Konjevratima je nepoznati počinitelj provalio u trgovinu tvrtke iz Radonića i otuđio, za sada,  neutvrđenu količinu robe.

U razdoblju od 30. siječnja -6. veljače  kod Prosike je nepoznati počinitelj 53-godišnjaku iz Tisnog s kamene poljske kuće otuđio oko četiri kvadratna metra obrađenog kamena. Nastala šteta je procijenjena na iznos od oko šest tisuća kuna. 

U Vodicama u Zatonskoj ulici u razdoblju od 1.-6. veljače  je nepoznati počinitelj iz nezaključane šupe uz obiteljsku kuću 51-godišnjem mještaninu otuđio alata u vrijednosti od oko osam tisuća kuna.

U istom mjestu u ulici Obala Juričev Ive Cote je nepoznati počinitelj  5. veljače iz nezaključanog automobila 45-godišnjaku otuđio mobitel, a nastala šteta procijenjena je na iznos od oko sedam tisuća kuna.

U večernjim satima 4. veljače u Vodicama u ulici Grgura Ninskog je nepoznati  počinitelj ispred tamošnjeg hotela otuđio rasvjetni stup, a nastala šteta procijenjena je na  iznos od oko devet tisuća kuna.              

Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijete kaznene prijave nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu zbog tri kaznena djela teške krađe i četiri kaznena djela krađe. 



Stranica