Tri teške krađe

 U vremenskom periodu do sredine studenog 2010.g. do 5. veljače 2011.g. u Plavnom kod Knina nepoznati je počinitelj provalio u kuću vlasništvo 53-godišnjakinje iz Plavnog te otuđio razni alat. Šteta je oko 300,00 kn, a protiv nepoznatog počinitelja slijedi kaznena prijava za kazneno djelo teške krađe.

U vremenskom periodu od sredine studenog  do 5. veljače u Plavnom kod Knina je nepoznati  počinitelj provalio u kuću vlasništvu 53-godišnjakinje iz Plavnog te otuđio razni alat. Šteta je procijenjena na iznos od oko tristo kuna. Protiv nepoznatog počinitelja će biti podnijeta kaznena prijava za kazneno djelo teške krađe.

 Dana 5. veljače u Šibeniku nepoznati je počinitelj provalio u prostorije jedne od udruga i otuđio manji novčani iznos. Protiv nepoznatog počinitelja će biti podnijeta kaznena prijava za kazneno djelo teške krađe.

4. / 5. veljače u Betini je nepoznati počinitelj provalio u prostorije tvrtke sa sjedištem u Betini iz kojih nije ništa otuđio. Protiv nepoznatog počinitelja će biti podnijeta kaznena prijava za kazneno djelo teške krađe provaljivanjem u pokušaju.



Stranica