Pet kaznenih djela

Tiiekom noći 30./31. siječnja u Šibeniku u ulici Kralja Zvonimira je nepoznati počinitelj provalio u ugostiteljski objekt 60-godišnjeg Šibenčanina i otuđio mali iznos novca i osobne dokumente. 

Tiiekom noći 30./31. siječnja u Šibeniku u ulici Kralja Zvonimira je nepoznati  počinitelj provalio u ugostiteljski objekt 60-godišnjeg Šibenčanina i otuđio mali iznos novca i osobne dokumente.

U isto vrijeme u Šibeniku na Trgu Republike Hrvatske je nepoznati  počinitelj provalio u tamošnji župni ured i ništa nije otuđio, ali je pričinjena šteta od oko dvjesto kuna.

U razdoblju od 17.-31. siječnja u području nacionalnog parka, na predjelu Roškog Slapa je nepoznati počinitelj s glisera otuđio akumulator. Nastala šteta procijenjena je na oko sedamsto kuna.

U Tisnom u ulici Put Jazina u razdoblju od 23.-31. siječnja je nepoznati  počinitelj iz autokampa njemačkog državljanina otuđio više desetaka metara električnog gabela. Nastala šteta procijenjena je na oko 13 tisuća kuna. 

U kasnim noćnim satima, 29. siječnja u Šibeniku u ulici Put Bioca je nepoznati počinitelj u tamošnjem disko klubu 20-godišnjoj Šibenčanki otuđio torbicu s mobitelom i osobnim dokumentima, a nastala šteta procijenjena je na oko tisuću kuna.

Protiv nepoznatih će počinitelja biti podnijete kaznene prijave nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu, zbog dva kaznena djela teške krađe i tri kaznena djela krađe. 



Stranica