Zaton - priveden obiteljski nasilnik

Jučer je provedeno kriminalističkio istraživanje u Policijskoj postaji Vodice nad 38-godišnjakom iz Zagreba i utvrđeno je da je počinio

foto: ilustracija

Jučer je  provedeno kriminalističkio  istraživanje u Policijskoj postaji Vodice nad 38-godišnjakom iz Zagreba i utvrđeno je da je  počinio kaznena djela nasilničkog ponašanja u obitelji na štetu svoje 38-godišnje supruge i njene  63-godišnje majke. 38-godišnjak  je  10.kolovoza u obiteljskoj kući u Zatonu suprugu i njenu majku verbalno i tjelesno napao pri čemu je objema nanio nanio lakše tjelesne ozljede.Prilikom fizičkog nasrtanja na suprugu koja je tom prilikom u naručju držala zajedničko jednogodišnje dijete , supruga i dijete su pali na tlo. Dijete nije zadobilo vidljive tjelesne ozljede. 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 38-godišnjak je uz kaznenu prijavu za nasilničko ponašanje u obitelji i zapuštanje  i zlostavljanje djeteta ili maloljetne osobe podnijetu Općinskom državnim odvjetništvu u Šibeniku priveden u Istražni centar Županijskog suda u Šibeniku.



Stranica