Serija provala

Jučer, 15. srpnja u večernjim satima u Vodicama u ulici Blata, nepoznati je počinitelj izvršio provalu u apartman iz kojega je dvjema državljankama Slovenije otuđio mobitel, manji iznos stranog i domaćeg novca

 
Jučer, 15. srpnja u večernjim satima u Vodicama u ulici Blata, nepoznati je počinitelj izvršio provalu u apartman iz kojega je dvjema državljankama Slovenije otuđio mobitel, manji iznos stranog i domaćeg novca.
Tijekom noći 14./15. srpnja u Tisnom, nepoznati je počinitelj izvršio provalu u trgovinu u Vukovarskoj ulici iz koje ništa nije otuđio i u trgovinu u ulici Istočna Gomilica, iz koje je otuđen manji novčani iznos i bjanko čekovi.
U isto vrijeme u uvali Peleš u Zečevu (Rogoznica), nepoznati je počinitelj izvršio provalu u osobno vozilo 63-godišnjaka iz Drniša, kojom prilikom je otuđen novčanik s malim novčanim iznosom.
Jučer u popodnevnim satima u Brodarici kod mosta, nepoznati je počinitelj izvršio provalu parkirano osobno vozilo 25-.godišnjakinje iz Šibenika, kada je otuđeno prijenosno računalo.
Tijekom noći 14./15. srpnja u Srimi u ulici Srima II, nepoznati je počinitelj iz otključane konobe 48-godišnjaka iz istoga mjesta otuđio peć, alat i spužvu za spavanje.                   

Protiv nepoznatih počinitelja slijede kaznene prijave nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu, zbog pet kaznenih djela teške krađe i jednog kaznena djela krađe, a policija poduzima mjere u cilju otkrivanja nepoznatih počinitelja ovih, kao i svih kaznenih djela počinjenih na našem području, za koja nisu otkriveni počinitelji.


Stranica