Drniš - otkriveni kradljivci

U Policijskoj postaji Drniš dovršena je kriminalistička obrada nad 19-godišnjakom iz Ružića, koji je osumnjičen za tri kaznena djela teške krađe i jedno kazneno djelo krađe i nad 33-godišnjakom iz Splita za kojega je

 
U Policijskoj postaji Drniš dovršena je kriminalistička obrada nad 19-godišnjakom iz Ružića, koji je osumnjičen za tri kaznena djela teške krađe i jedno kazneno djelo krađe i nad 33-godišnjakom iz Splita za kojega je utvrđena osnovana sumnja da je počinio dva kaznena djela teške krađe i jedno kazneno djelo krađe, a sve u društvu s 19-godišnjim osumnjičenikom.
Provedenom kriminalističkom obradom je utvrđeno da su osumnjičeni tijekom mjeseca svibnja i srpnja 2009.g. na području Drniša, zajedno vršili provale u radne strojeve iz kojih su otuđivali gorivo i akumulatore, a dana 4. srpnja 2009.g. otuđili su kašiku radnog stroja. Tijekom kriminalističke obrade temeljem naloga Županijskog suda u Šibeniku izvršena je pretraga, kojom prilikom su pronađeni otuđeni predmeti i vraćeni oštećenim tvrtkama.               
Protiv osumnjičenih slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Kninu, zbog navedenih kaznenih djela.   


Stranica