Nadopuna: Maloljetnik osumnjičen za više kaznenih djela

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja maloljetnik je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske

Foto: Ilustracija

​Policijski službenici Policijske postaje Šibenik su proveli kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom osumnjičenim za počinjenje kaznenih djela nasilničko ponašanje, teška tjelesna ozljeda u pokušaju i prijetnja.

Sumnja se da je osumnjičeni maloljetnik jučer, 18. listopada oko 14 sati u Šibeniku ispred škole, u nazočnosti većeg broja učenika, tjelesno nasrnuo na oštećenog maloljetnika zadavši mu više udaraca šakama u predjelu glave, od koje siline udaraca je oštećeni pao na tlo, gdje ga je nastavio udarati šakama u predjelu glave.

Sumnja se da je osumnjičeni maloljetnik sredinom rujna 2024. godine u Šibeniku, ozbiljno prijetio oštećenom maloljetniku, a koje prijetnje su kod oštećenog izazvale strah i bojazan za vlastiti život.

U Općoj bolnici u Šibeniku oštećenom maloljetniku su okvalificirane lakše tjelesne ozljede.

Nakon dovršenog istraživanja osumnjičeni maloljetnik je uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

Priopćenje od 18.listopada

Priopćenja