Stradao motociklist

Na državnoj cesti D-8, predio Ražine, jučer oko 12 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je 21-godišnji vozač motocikla teško ozlijeđen. Očevidom je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo kada je 76-godišnji vozač iz Brodarice, upravljajući osobnim automobilom marke 

 

foto:ilustracija

Na državnoj cesti D-8, predio Ražine, jučer oko 12 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je 21-godišnji vozač motocikla teško ozlijeđen.

Očevidom je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo kada je 76-godišnji vozač iz Brodarice, upravljajući osobnim automobilom marke „Fiat“, zagrebačkih registracijskih oznaka, pri nepropisnom uključivanju na državni cestu D-8 oduzeo prednost prolaska motociklisti, koji je upravljao motociklom, marke „Piaggio“, šibenskih registracijskih oznaka,  bez položenoga vozačkoga ispita. 

Protiv 76-godišnjega vozača će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog kaznenoga djela izazivanje prometne nesreće, a protiv 21-godišnjaka će biti podnijet Optužni prijedlog.



Stranica