Sažetak kaznenih djela

U razdoblju od 1.-5. srpnja u Žagroviću nepoznati je počinitelj provalio u kuću 41-godišnjakinje i otuđio novac i nakit.

U Šibeniku u ulici Velimira Škorpika u razdoblju od 26. lipnja do 5. srpnja nepoznati je počinitelj pokušao provaliti u tamošnji trgovački centar.
 

U razdoblju od 1.-5. srpnja u Žagroviću nepoznati je počinitelj provalio u kuću 41-godišnjakinje i otuđio novac i nakit.

U Šibeniku u ulici Velimira Škorpika u razdoblju od 26. lipnja do 5. srpnja nepoznati je počinitelj pokušao provaliti u tamošnji trgovački centar.

Jučer, 5. srpnja u Vodicama u ulici Brunac, nepoznati je počinitelj iz apartmana 37-godišnjem njemačkom državljaninu otuđio manji iznos domaćega i stranoga novca i osobne dokumente.

Prema jučer zaprimljenoj prijavi u Policijskoj postaji Šibenik, nepoznati je počinitelj 2. srpnja u Šibeniku u ulici Velimira Škorpika iz trgovine u sklopu trgovačkoga centra otuđio aparat vrijednosti od oko 5 200 kuna.

Protiv nepoznatih će počinitelja biti podnijete kaznene prijave nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu zbog tri kaznena djela teške krađe i jednog kaznenog djela krađe.



Stranica