Lažno prijavljivanje

U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjim Šibenčaninom osumnjičenim za kazneno djelo lažnog prijavljivanja kaznenoga djela. 

foto : ilustracija

U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjim Šibenčaninom osumnjičenim za kazneno djelo lažnog prijavljivanja kaznenoga djela.

Osumnjičeni je jučer, 9. svibnja oko 16.45 sati u Policijskoj postaji Šibenik, iako je znao da to nije istina,  prijavio da mu je nepoznati počinitelj tog dana u vremenu od 11-16 sati u Šibeniku u Zadarskoj ulici otuđio motocikl marke „Piaggio“, te da mu je nastala šteta oko 4 000 kuna.

Provedenim je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da je osumnjičeni jučer oko 12.30 sati u Šibeniku bježeći pred policijskim službenicima Postaje prometne policije, motocikl ostavio u ulici Slobodana Macure, odakle je motocikl prevezen u krug te Policijske postaje.

Protiv osumnjičenog će nadležnom državnom odvjetništvu u Šibeniku biti podnijeta kaznena prijava zbog kaznenoga djela lažnog prijavljivanja.



Stranica