Prometna nesreća u Kričkama

 Jučer, 14. veljače na državnoj cesti D-56 u mjestu Kričke se dogodila prometna nesreća u kojoj je 75-godišnji vozač iz Drniša teško tjelesno ozlijeđen, zbog čega je zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik. U ovoj prometnoj nesreći 26-godišnja putnica

 

foto : ilustracija

Jučer, 14. veljače na državnoj cesti D-56 u mjestu Kričke se dogodila prometna nesreća u kojoj je 75-godišnji vozač iz Drniša teško tjelesno ozlijeđen, zbog čega je zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik.  U ovoj prometnoj nesreći 26-godišnja putnica vozila iz Kruševa je lakše tjelesno ozlijeđena.

Očevidom je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo kada je 75-godišnji vozač osobnog automobila marke „Mazda“, šibenskih registracijskih oznaka, prilikom nepropisnog uključivanja u promet na cestu D-56 udario u osobni automobil marke „Golf“ zadarskih registracijskih oznaka kojim je upravljala 22-godišnja vozačica iz Jesenica. 

Protiv 75-godišnjeg vozača slijedi Obvezni prekršajni nalog, a o ovoj prometnoj nesreći će biti izviješćeno Općinsko državno odvjetništvo u Kninu.



Stranica